Toiminnallinen pistooliammunta 3

Kurssi on suunnattu edistyneille toiminnallista pistooliammuntaa (IDPA, IPSC, SRA) harrastaville ja taktisesta-ammunnasta kiinnostuneille.

Kurssilla harjoitellaan mm. haastavia ampuma-asentoja ja ampumista pidemmille etäisyyksille. Kurssin tavoitteena on näiden tekniikoiden harjoittelun lisäksi testata ampujan perustekniikoiden hallitsemista mukavuusalueelta poistuttaessa ja tehdessä haastavia harjoitteita. Kaikissa tekniikoissa painotetaan niiden suorittamista turvallisesti.

Kurssi toimii jatkona toiminnallinen pistooliammunta 1 ja 2 kursseille. Kurssille voivat osallistua edistyneet harrastajat, jotka osaavat turvallisen aseenkäsittelyn sekä hyvät pistooliammunnan perusteet (lippaanvaihdot, häiriönpoistot jne).

Suositeltavat aiemmat kurssit:

  • Ukontaito toiminnallinen pistooliammunta 1 ja 2
  • Infinity Tactics TH1 ja TH2
  • ATC Toiminnallinen pistooliammunta 1 ja 2

Tarvittava varustus on itselataavapistooli, vyö- tai reisikotelo, 3kpl lippaita, kuulon- ja näönsuojaimet ja 500 patruunaa. Aseiden, koteloiden ja lipastaskujen tulee olla moderneja kilpailu- tai palveluskäyttöön soveltuvia, toimivaksi ja turvalliseksi todettuja. Sellaisten koteloiden käyttö ei ole turvallisuussyistä sallittu, joissa ei ole lukitusta ja/tai eivät ole käytettävälle asemallille suunniteltuja.