Toiminnallinen pistooliammunta 2

Kurssi on suunnattu toiminnallista pistooliammuntaa (IDPA, IPSC, SRA) harrastaville ja taktisesta-ammunnasta kiinnostuneille, jotka haluavat harjoitella toiminnallisessa ammunnassa tarvittavia tekniikoita.

Tällä kurssilla harjoitellaan toiminnallisessa ammunnassa tarvittavia taitoja ja tekniikoita, kuten liikkeestä ampumista, ampuminen ja lippaanvaihdot yhdellä kädellä sekä suojan käyttöä. Tekniikat harjoitellaan ensin yksittäin, minkä jälkeen ammutaan harjoitteita, joissa näitä tekniikoita yhdistetään.

Kurssi toimii jatkona toiminnallinen pistooliammunta 1 kurssille. Kurssille voivat osallistua harrastajat, jotka osaavat turvallisen aseenkäsittelyn sekä hyvät pistooliammunnan perusteet (lippaanvaihdot, häiriönpoistot jne).

Suositeltavat aiemmat kurssit:

  • Ukontaito toiminnallinen pistooliammunta 1
  • Infinity Tactics TH1
  • ATC Toiminnallinen pistooliammunta 1

Tarvittava varustus on itselataavapistooli, vyö- tai reisikotelo, 3kpl lippaita, kuulon- ja näönsuojaimet ja 400 patruunaa. Aseiden, koteloiden ja lipastaskujen tulee olla moderneja kilpailu- tai palveluskäyttöön soveltuvia, toimivaksi ja turvalliseksi todettuja. Sellaisten koteloiden käyttö ei ole turvallisuussyistä sallittu, joissa ei ole lukitusta tai eivät ole käytettävälle asemallille suunniteltuja.