Toiminnallinen kivääriammunta 2

Kurssi on suunnattu toiminnallista kivääriammuntaa (IDPA DMG, IPSC, SRA) harrastaville ja taktisesta-ammunnasta kiinnostuneille, jotka haluavat parantaa omaa ampumataitoaan. Kurssi soveltuu hyvät perustaidot osaavalle ampujalle.

Tällä kurssilla harjoitellaan toiminnallisessa ammunnassa tarvittavia taitoja ja tekniikoita, kuten liikkeestä ampumista, käännöksiä, tukikäden puolelta ampumista sekä suojan käyttöä. Tekniikat harjoitellaan ensin yksittäin, minkä jälkeen ammutaan harjoitteita, joissa näitä tekniikoita yhdistetään.

Kurssi toimii jatkona toiminnallinen kivääriammunta 1 kurssille. Kurssille voivat osallistua harrastajat, jotka osaavat turvallisen aseenkäsittelyn sekä hyvät kivääriammunnan perusteet (lippaanvaihdot, häiriönpoistot jne).

Suositeltavat aiemmat kurssit:

  • Ukontaito toiminnallinen kivääriammunta 1
  • Infinity Tactics Tactical Carbine 1
  • ATC toiminnallinen kivääriammunta 1

Tarvittava varustus on itselataavakivääri, hihna, 3kpl lippaita, kantolaite lippaille, kuulon- ja näönsuojaimet ja 400 patruunaa. Aseiden ja lipastaskujen ym. varusteiden tulee olla moderneja kilpailu- tai palveluskäyttöön soveltuvia, toimivaksi ja turvalliseksi todettuja.