Pistooli & Kivääri

Pistooli & kivääri kurssilla keskitytään toimintaan pistoolin ja kiväärin kanssa. Kurssilla harjoitellaan aseenvaihtoja ja tehdään monipuolisia harjoitteita, joissa ammutaan sekä pistoolilla että kiväärillä. Harjoitteisiin kuuluu suojankäyttöä, liikkeestä ammuntaa ja ampumista eri ampuma-asennoista. Lisäksi käydään läpi varusteiden sijoittelua ja eri tyyppisten kiväärin kantohihnojen käyttöä. Kurssilla ammutaan myös stage tyyppisiä harjoitteita, joissa ampuja pääsee harjoittelemaan ja soveltamaan opeteltuja tekniikoita.

Kurssille tarvitset itselataavan pistoolin sekä kiväärin, kotelon pistoolille, kantohihnan kiväärille, (suosittelemme pikasäädettävää 2-pistehihnaa) 3 pistoolin lipasta, 4 kiväärin lipasta, kantolaitteet kaikille lippaille ja kuulon ja näön suojaimet. Pistoolinpatruunoita tarvitset 300 ja kiväärinpatruunoita 350. Aseiden ja varusteiden tulee olla moderneja kilpailu- tai palveluskäyttöön soveltuvia sekä toimivaksi ja turvalliseksi todettuja.

Tämä kurssi on jatkoa toiminnallinen pistooli- ja kivääri ammunta 2 kursseille. Osallistujalla tulee olla hyvät perustaidot pistooli- ja kivääriammunnasta sekä osata turvallinen aseenkäsittely.

Suositeltavat aiemmat kurssit:

  • Ukontaito Toiminnallinen kivääri- ja pistooliammunta 1 ja 2 kurssit
  • Infinity Tactics TH1, TH1, Tactical Carbine 1 ja Tactical Carbine 2
  • ATC toiminnallinen kivääri- ja pistooliammunta 1 ja 2 kurssit